Як повідомив високопоставлений співробітник китайського бренду, компанія Xiaomi вирішила прислухатися до прохань своїх фанатів, а саме – відновити і поліпшити зовнішній вигляд мобільних пристроїв початкового і середнього рівнів.

Дійсно, і хоча коштували вони дешево як виробнику, так і покупцям, зовнішній вигляд залишав бажати кращого, хоч і начинка при цьому була вельми непоганий. Однак, фанати втомилися від однотипних бюджетних смартфонів, у зв'язку з чим компанії доведеться придумати новий дизайн для своїх новинок в 2019 році. Redmi Note 7, який вже надійшов у продаж на території Китаю, де придбати його собі можуть всі бажаючі.

Всі смартфони Xiaomi, які компанія випустить в 2019 році, отримають сучасний гарний дизайн, пообіцяв глава компанії Xiaomi Лей Цзюнь. Він також зазначив, що нововведення торкнуться як флагманські моделі, так і бюджетні. Це відмінна новина для всіх фанатів компанії. Приміром, Huawei впровадила оригінальний дизайн навіть у бюджетні новинки, чого не скажеш про Xiaomi.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також, швидше за все, відтепер придбати смартфони Xiaomi покупці зможуть тільки в градієнтних кольорах, тобто таких, які представляють із себе два кольори, плавно переливаються з одного в інший. У будь-якому випадку, його можна закрити чохлом, якщо такий колір не сподобається користувачеві.

Нагадаємо, що інсайдери повідомили, що Apple знову почала розробку нових плеєрів лінійки iPod Touch. Будемо сподіватися, що це так. Однак, досі невідомо, навіщо користувачам плеєр в 2019 році, коли в будь-якому смартфоні вже є вбудований плеєр, до того ж, смартфони мають доступ до мережі, чого не скажеш про плеєрі. У будь-якому випадку, плеєр буде коштувати набагато дешевше iPhone, що дасть можливість отримати доступ до програм iOS набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Oppo представить смартфон з незвичайною камерою. Повідомляється, що камера зможе знімати з десятикратним збільшенням без втрати якості фото. Однак, ціна за девайс сильно зросте. У будь-якому випадку, якщо компанія покаже цю камеру в дії, вона може стати краще мобільного камерою в світі завдяки характеристикам.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд знову наїхав на Google. Нагадаємо, що корпорація добра виплатила штраф в розмірі 500 тисяч рублів Роскомнагляду за недотримання правил видачі результатів при використанні пошукача від Google.