Бренд Yeelight, який належить компанії Xiaomi і відомий своїми “розумними” лампами, анонсував свій новий продукт — Yeelight Wireless Charging Night Lamp. Однак, пов оне звичайна лампа, яку ви вдало розмістіть біля свого ліжка.

Це нічна лампа, яка також служить бездротовим зарядним пристроєм для смартфонів. Пристрій підтримує швидку бездротову зарядку до 10 Вт. Звичайний адаптер 5V/2A буде заряджати телефони тільки на 5 Вт. Тепер можна забути про проводах, або розміщення смартфона біля розетки. Пристрій виконує дві функції: світить, і заряджає смартфон.

Сама світлодіодна лампа є перезаряджається і може бути від'єднана для використання в іншому місці. Вона підключається до бази за допомогою трьох магнітних контактів і має два режими — теплий жовтий і холодний білий світ. Так, як і очікувалося, лампа розумна. Заряджається Yeelight Wireless Charging Night Lamp протягом 3-4 годин і пропрацює до 24 годин, якщо встановлений теплий жовтий світло, і до 11 годин, якщо холодний білий.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Вартість Yeelight Wireless Charging Night Lamp складає всього $15. Вона вже доступна для покупки, так що любителі подібних пристроїв точно не пройдуть повз цього гаджета для дому.

Нагадаємо, що інсайдери повідомили, що Apple знову почала розробку нових плеєрів лінійки iPod Touch. Будемо сподіватися, що це так. Однак, досі невідомо, навіщо користувачам плеєр в 2019 році, коли в будь-якому смартфоні вже є вбудований плеєр, до того ж, смартфони мають доступ до мережі, чого не скажеш про плеєрі. У будь-якому випадку, плеєр буде коштувати набагато дешевше iPhone, що дасть можливість отримати доступ до програм iOS набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Oppo представить смартфон з незвичайною камерою. Повідомляється, що камера зможе знімати з десятикратним збільшенням без втрати якості фото. Однак, ціна за девайс сильно зросте. У будь-якому випадку, якщо компанія покаже цю камеру в дії, вона може стати краще мобільного камерою в світі завдяки характеристикам.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд знову наїхав на Google. Нагадаємо, що корпорація добра виплатила штраф в розмірі 500 тисяч рублів Роскомнагляду за недотримання правил видачі результатів при використанні пошукача від Google.