У серпні минулого року китайська Meizu випустила безрамочные флагманські смартфони Meizu 16th і Meizu 16th Plus. В цьому році їм на зміну Meizu 16s і Meizu 16s Plus на сучасному флагманському чіпсеті Snapdragon 855.

Цілком можливо, що ці моделі отримають підтримку 5G мережі, але це абсолютно некорисна функція для українців, за яку ще доведеться переплачувати. А тепер глава компанії Джек Вонг (Jack Wong), підтвердив, що разом з цими новинками дебютує орієнтований на ігри смартфон Meizu 16T. Смартфон отримає непогані характеристики.

За його словами, буква "T" в назві смартфона означає слово "Turbo". Хоча сам Meizu 16T, судячи з усього, виявиться слабшою Meizu 16s і не буде ставитися до флагманських продуктів. Ніякої інформації про дату анонса Meizu 16s, Meizu 16s Plus і Meizu 16T поки немає. Але ми припускаємо, що всі три апарати будуть представлені в травні.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Про ціну поки говорити рано, як і про дизайн. Швидше за все, ігрова версія отримає водяне охолодження, або ж іншу систему зниження температури пристрою, адже цей ігровий смартфон повинен бути розрахований на сильну навантаження протягом тривалого часу.

Нагадаємо, що інсайдери повідомили, що Apple знову почала розробку нових плеєрів лінійки iPod Touch. Будемо сподіватися, що це так. Однак, досі невідомо, навіщо користувачам плеєр в 2019 році, коли в будь-якому смартфоні вже є вбудований плеєр, до того ж, смартфони мають доступ до мережі, чого не скажеш про плеєрі. У будь-якому випадку, плеєр буде коштувати набагато дешевше iPhone, що дасть можливість отримати доступ до програм iOS набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Oppo представить смартфон з незвичайною камерою. Повідомляється, що камера зможе знімати з десятикратним збільшенням без втрати якості фото. Однак, ціна за девайс сильно зросте. У будь-якому випадку, якщо компанія покаже цю камеру в дії, вона може стати краще мобільного камерою в світі завдяки характеристикам.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд знову наїхав на Google. Нагадаємо, що корпорація добра виплатила штраф в розмірі 500 тисяч рублів Роскомнагляду за недотримання правил видачі результатів при використанні пошукача від Google.