Компанія Sony офіційно повідомила про те, що вона проведе прес-конференцію в рамках виставки Mobile World Congress 2019, яка пройде в Барселоні в кінці лютого. Тепер же компанія вирішила знову з'явиться на ринку смартфонів. Адже нещодавно корпорація скасувала виробництво лінійку нових смартфонів, але раптово випускає абсолютно новий девайс.

Захід призначено на 25 лютого цього року, в ході якого повинен бути представлений флагманський смартфон компанії, який отримає назву Sony Xperia XZ4.

Флагманський смартфон Sony Xperia XZ4 стане першим пристроєм компанії, який отримає потрійну основну камеру.

Крім того, Sony Xperia XZ4 буде оснащений витягнутим екраном із співвідношенням сторін 21:9, однокристальних системою Qualcomm Snapdragon 855, 6 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті, 256 ГБ флеш-пам'яті і акумулятор ємністю 3900 маг, а також дактилоскопічним датчиком на бічній панелі. Втім, характеристики топові, але буде ціна адекватною - невідомо.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дати виходу пристрою поки немає, але презентація призначена на 25 лютого.

Нагадаємо, що голова Xiaomi похвалився новою системою захисту своїх смартфонів. Тепер сенсорний датчик відбитків пальців, який розмістили під сам дисплей, отримає прискорений процес роботу за рахунок його вдосконалення. Проте, чи стане система більш надійною - невідомо. Будемо сподіватися, що ціна на смартфони не збільшиться з-за цього нововведення.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що команда YouTube заборонила пранки на самому популярному відео-хостингу в світі. Тепер же відео з пранками, які можуть завдати шкоди здоров'ю людини не будуть дозволяти публікувати. Відомі пранкери залишаться без мільйонів фанатів, так як старі відео теж видалять з сервісу.

Знай.uа писав, що інсайдери показали новий iPhone XI, який з'явиться на прилавках вже у вересні цього року. Проте, компанія не визначилася з зовнішнім виглядом смартфона. Основний упор буде на задню камеру, і виробник поки не зважився, як вона буде виглядати в кінцевому продукті.