За останній місяць всі модифікації смартфонів Samsung Galaxy S9 і S9 + були оновлені до операційної системи Android 9.0 Pie, завдяки чому вже зараз встановити новітнє програмне забезпечення на свої телефони топового рівня можуть всі бажаючі без винятку. Однак, далеко не всі залишилися задоволені після оновлення. Деякі користувачі відзначили, що над новою прошивкою потрібно ще багато працювати.

Серед тих речей, які не подобаються власникам смартфонів, варто відзначити оновлені системні звуки і анімація інтерфейсу. До речі, Instagram почав пригальмовувати, і такого немає навіть у смартфонів за 200 доларів. Враховуючи вартість цього флагмана, користувачів можна зрозуміти, як і їх невдоволення.

Жести для управління Samsung Galaxy S9 і S9 +, які вбудовані в прошивку One UI, жахливо незручні. Вони набагато гірше за такі ж в iOS 12 для iPhone. До того ж, дажей интерфес гальмує. Оновлення негативно вплинуло і на акумулятор - тепер смартфон здатний розродитися на 15 відсотків всього за годину, навіть в режимі спокою.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Подивимося, як Samsung викрутиться на цей раз.

Нагадаємо, що голова Xiaomi похвалився новою системою захисту своїх смартфонів. Тепер сенсорний датчик відбитків пальців, який розмістили під сам дисплей, отримає прискорений процес роботу за рахунок його вдосконалення. Проте, чи стане система більш надійною - невідомо. Будемо сподіватися, що ціна на смартфони не збільшиться з-за цього нововведення.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що команда YouTube заборонила пранки на самому популярному відео-хостингу в світі. Тепер же відео з пранками, які можуть завдати шкоди здоров'ю людини не будуть дозволяти публікувати. Відомі пранкери залишаться без мільйонів фанатів, так як старі відео теж видалять з сервісу.

Знай.uа писав, що інсайдери показали новий iPhone XI, який з'явиться на прилавках вже у вересні цього року. Проте, компанія не визначилася з зовнішнім виглядом смартфона. Основний упор буде на задню камеру, і виробник поки не зважився, як вона буде виглядати в кінцевому продукті.