Ігрову приставку PS4 хакерам все ж вдалося зламати, в результаті чого геймери отримали можливість встановлювати на неї піратські версії ігор. Однак, є ще більш простий спосіб майже безкоштовно грати в ігри. Полягає він у тому, щоб купувати будь-які відеоігри виключно в б/у стані, в якому вони іноді коштують дешевше в 4 – 5 рази, ніж абсолютно нові. Крім того, таку гру можна продати навіть з націнкою, заробивши на цьому трохи грошей. Однак, така система вже далеко не нова, так що Sony вже давно знає про цю можливість легально отримати дорогі гри практично безкоштовно.

Подібний “лайфхак” використовують дуже багато жителів України та інших країн світу. На жаль, у випадку з Sony PlayStation 5 такої халяви не буде. Компанія вирішила встановити в нову консоль нову систему захисту, так що заощадити на майбутніх ігрових новинках не вийде.

Навіть якщо раптом геймер купить якусь гру в роздрібному магазині, всередині він не виявить диска для неї. Там буде тільки спеціальний ліцензійний код, який потрібно ввести в магазині PlayStation Store, після чого на Sony PlayStation 5 почнуть завантажуватися через інтернет відеогра. До речі, код буде одноразовим, так що “злити гру” в мережу не вийде. Тепер же продати новинку точно не вийде, як і заробити на цьому.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, що голова Xiaomi похвалився новою системою захисту своїх смартфонів. Тепер сенсорний датчик відбитків пальців, який розмістили під сам дисплей, отримає прискорений процес роботу за рахунок його вдосконалення. Проте, чи стане система більш надійною - невідомо. Будемо сподіватися, що ціна на смартфони не збільшиться з-за цього нововведення.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що команда YouTube заборонила пранки на самому популярному відео-хостингу в світі. Тепер же відео з пранками, які можуть завдати шкоди здоров'ю людини не будуть дозволяти публікувати. Відомі пранкери залишаться без мільйонів фанатів, так як старі відео теж видалять з сервісу.

Знай.uа писав, що інсайдери показали новий iPhone XI, який з'явиться на прилавках вже у вересні цього року. Проте, компанія не визначилася з зовнішнім виглядом смартфона. Основний упор буде на задню камеру, і виробник поки не зважився, як вона буде виглядати в кінцевому продукті.