14 січня 2019 року, видання The Information з посиланням на свої джерела повідомило про те, що американська корпорація Amazon в даний час створює свій власний фірмовий сервіс хмарних обчислень. Головна фішка цієї системи - можливість користуватися потужностями інших комп'ютерів, і отримувати результати вже на свій пристрій, по типу як трансляція. Іншими словами, на будь-якому планшеті тепер можна буде пограти в

Grand Theft Auto V і закінчуючи Red Dead Redemption 2. Він повинен запрацювати вже у 2020 році.

До речі, немає сумнівів, що Amazon доведе до досконалості технологію, адже у більшості подібних сервісів, трансляція відео йде на монітор пристрою геймера з затримкою, що далет ефект гальмування.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Поки Amazon створює такий сервіс, а запустити його повинні вже в наступному році, вже зараз у власників смартфонів на базі Android і iOS є реальна можливість пройти Grand Theft Auto V. Для цього слід використовувати вже працюють сервіси хмарних обчислень, типу Vortex. Проте, всі вони не безкоштовні, але це все ж дешевше, ніж купувати новий потужний гаджет і гру до нього.

Нагадаємо, що голова Xiaomi похвалився новою системою захисту своїх смартфонів. Тепер сенсорний датчик відбитків пальців, який розмістили під сам дисплей, отримає прискорений процес роботу за рахунок його вдосконалення. Проте, чи стане система більш надійною - невідомо. Будемо сподіватися, що ціна на смартфони не збільшиться з-за цього нововведення.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що команда YouTube заборонила пранки на самому популярному відео-хостингу в світі. Тепер же відео з пранками, які можуть завдати шкоди здоров'ю людини не будуть дозволяти публікувати. Відомі пранкери залишаться без мільйонів фанатів, так як старі відео теж видалять з сервісу.

Знай.uа писав, що інсайдери показали новий iPhone XI, який з'явиться на прилавках вже у вересні цього року. Проте, компанія не визначилася з зовнішнім виглядом смартфона. Основний упор буде на задню камеру, і виробник поки не зважився, як вона буде виглядати в кінцевому продукті.