Минуло вже кілька місяців зі старту продажів Xiaomi Pocophone F1, і він дуже сильно впав в ціні. Якщо ще на старті продажів в офіційних торгових точках на території України його в базовій версії продавали по 12 – 15 тисяч гривень, то тепер зробити купівлю можна всього за 8 500 гривень. Вартість смартфона знизилася практично вдвічі, і зараз найкращий час вигідно його придбати.

Що стосується характеристик, Xiaomi Pocophone F1 оснащений 6,18-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2246 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 630, подвійний основний (12 Мп + 5 Мп і 20 Мп фронтальною камерами, роз'ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, захисним склом Corning Gorilla Glass 4, 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам'яті. Іншими словами, девайс отримав характеристики флагмана, а ось ціну від смартфона середнього сегмента, якщо навіть не бюджетного.

Першу партію пристрою на момент виходу розкупили всього за кілька хвилин, що не може не радувати виробника.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що голова Xiaomi похвалився новою системою захисту своїх смартфонів. Тепер сенсорний датчик відбитків пальців, який розмістили під сам дисплей, отримає прискорений процес роботу за рахунок його вдосконалення. Проте, чи стане система більш надійною - невідомо. Будемо сподіватися, що ціна на смартфони не збільшиться з-за цього нововведення.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що команда YouTube заборонила пранки на самому популярному відео-хостингу в світі. Тепер же відео з пранками, які можуть завдати шкоди здоров'ю людини не будуть дозволяти публікувати. Відомі пранкери залишаться без мільйонів фанатів, так як старі відео теж видалять з сервісу.

Знай.uа писав, що інсайдери показали новий iPhone XI, який з'явиться на прилавках вже у вересні цього року. Проте, компанія не визначилася з зовнішнім виглядом смартфона. Основний упор буде на задню камеру, і виробник поки не зважився, як вона буде виглядати в кінцевому продукті.