Прокуратура США вважає, що співробітники Huawei викрали дані групи компаній T-Mobile, які становлять комерційну таємницю. Тепер війна між США та китайською компанія набирає обертів.

За даними джерел, неназвані особи в Huawei викрали технологію, яку підрозділ T-Mobile в США використовує для тестування смартфонів. Проте, є у США докази цього злочину - невідомо.

Влада США намагаються переконати компанії, що надають послуги мобільного зв'язку та інтернет-провайдерів, що працюють в країнах-союзниках, уникати покупки обладнання, виробленого Huawei Technologies. До того ж, продажі пристроїв від Huawei заборонені на території США, адже раніше у них виявили жучки, а в смартфонах наявність факту того, що пристрої прослуховують розмови користувачів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що голова Xiaomi похвалився новою системою захисту своїх смартфонів. Тепер сенсорний датчик відбитків пальців, який розмістили під сам дисплей, отримає прискорений процес роботу за рахунок його вдосконалення. Проте, чи стане система більш надійною - невідомо. Будемо сподіватися, що ціна на смартфони не збільшиться з-за цього нововведення.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що команда YouTube заборонила пранки на самому популярному відео-хостингу в світі. Тепер же відео з пранками, які можуть завдати шкоди здоров'ю людини не будуть дозволяти публікувати. Відомі пранкери залишаться без мільйонів фанатів, так як старі відео теж видалять з сервісу.

Знай.uа писав, що інсайдери показали новий iPhone XI, який з'явиться на прилавках вже у вересні цього року. Проте, компанія не визначилася з зовнішнім виглядом смартфона. Основний упор буде на задню камеру, і виробник поки не зважився, як вона буде виглядати в кінцевому продукті.