У Мережі з'явилися подробиці про доладному смартфоні LG, який компанія повинна показати на виставці MWC 2019. За попередньою інформацією, гаджет не отримає гнучкий екран, що нібито повинно підвищити його надійність.

Однак, не виключено, що таким чином компанія хоче здешевити свій пристрій, так як на виробництво гнучкого дисплея йде дуже багато ресурсів. До того ж, гнучкі смартфони будуть коштувати від 1500 доларів, що далеко не кожному по кишені.

Крім надійності, така конструкція корпусу гаджета має зробити його виробництво більш дешевим. Смартфон буде мати дві екрану, імовірно - два 3,5-дюймових панелі, які будуть з'єднуватися, утворюючи великий 7-дюймовий екран. Відмінна новина для тих, хто давно мріяв про планшет і смартфон. Смартфон включить обидва апарату в себе, і впорається з усіма функціями.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Схожу технологію колись спробували застосувати Sony в своєму Tablet P і Kyocera Echo в 2011 році. Однак обидва ці пристрої мали широкі фронтальні рамки, за рахунок чого створити єдиний екран було легше.

Нагадаємо, що голова Xiaomi похвалився новою системою захисту своїх смартфонів. Тепер сенсорний датчик відбитків пальців, який розмістили під сам дисплей, отримає прискорений процес роботу за рахунок його вдосконалення. Проте, чи стане система більш надійною - невідомо. Будемо сподіватися, що ціна на смартфони не збільшиться з-за цього нововведення.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що команда YouTube заборонила пранки на самому популярному відео-хостингу в світі. Тепер же відео з пранками, які можуть завдати шкоди здоров'ю людини не будуть дозволяти публікувати. Відомі пранкери залишаться без мільйонів фанатів, так як старі відео теж видалять з сервісу.

Знай.uа писав, що інсайдери показали новий iPhone XI, який з'явиться на прилавках вже у вересні цього року. Проте, компанія не визначилася з зовнішнім виглядом смартфона. Основний упор буде на задню камеру, і виробник поки не зважився, як вона буде виглядати в кінцевому продукті.