У минулому році мобільні додатки по всьому світу були завантажені 194 мільярди раз — на 35% більше, ніж в 2016-м. Витрати користувачів, пов'язані з покупками програм, збільшилися на 75% — до $101 мільярда. Про це йдеться у звіті App Annie про стан світового ринку мобільних додатків за 2018 рік. Тепер немає сумнівів, що індустрія смартфонів продовжує розвиватися, хто б що не говорив. Особливо варто зазначити кількість нових Android смартфонів.

У доповіді врахована статистика не тільки з App Store і Google Play, але і стороннім магазинах Android-програм в Китаї, який рік від року займає все більш важливе місце на світовому ринку додатків. За даними аналітиків, саме на китайців довелося 50% всіх завантажених в 2018-му програм і 40% споживчих витрат. Судячи з усього, китайці почали використовуватися смартфони на Android, а також користуватися послугами Google і Google Play для скачування додатків. Однак, за кількістю додатків на смартфоні у середньостатистичного жителя Китаю близько 50 штук, у той час як у США понад сотні.

Нагадаємо, що голова Xiaomi похвалився новою системою захисту своїх смартфонів. Тепер сенсорний датчик відбитків пальців, який розмістили під сам дисплей, отримає прискорений процес роботу за рахунок його вдосконалення. Проте, чи стане система більш надійною - невідомо. Будемо сподіватися, що ціна на смартфони не збільшиться з-за цього нововведення.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що команда YouTube заборонила пранки на самому популярному відео-хостингу в світі. Тепер же відео з пранками, які можуть завдати шкоди здоров'ю людини не будуть дозволяти публікувати. Відомі пранкери залишаться без мільйонів фанатів, так як старі відео теж видалять з сервісу.

Знай.uа писав, що інсайдери показали новий iPhone XI, який з'явиться на прилавках вже у вересні цього року. Проте, компанія не визначилася з зовнішнім виглядом смартфона. Основний упор буде на задню камеру, і виробник поки не зважився, як вона буде виглядати в кінцевому продукті.