Американська компанія Motorola повертає на ринок модель RAZR V3, але в сучасному дизайні, щоб залучити новий покупців.

Смартфон може з'явитися на ринку в лютому. Вартість пристрою складе $1,5 тис., що шокувало користувачів, адже ця новинка обійдеться дорожче топового iPhone XS Max.

Смартфон досі тестують. RAZR буде ексклюзивним для мобільного оператора Verizon в Сполучених Штатах, так що придбати його на території України не вийде. До того ж, його точно не випустять величезним тиражем. Це скоріше маркетинговий хід, щоб нагадати про своє існування на ринку смартфонів.

Виробник не розголошує технічні характеристики, зовнішній вигляд моделі. Уявити, яким буде пристрій, можна по патентних зображенням. Воно з'явилося в мережі декілька місяців тому. Варто відзначити, що девайс може отримати цілісний гнучкий дисплей, як у майбутніх смартфонів, які зможуть складатися у формі книжки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Виробники планують випустити понад 200 тис. нових RAZR, так що навіть при великому бажанні, придбати девайс буде не так то й просто.

Нагадаємо, що голова Xiaomi похвалився новою системою захисту своїх смартфонів. Тепер сенсорний датчик відбитків пальців, який розмістили під сам дисплей, отримає прискорений процес роботу за рахунок його вдосконалення. Проте, чи стане система більш надійною - невідомо. Будемо сподіватися, що ціна на смартфони не збільшиться з-за цього нововведення.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що команда YouTube заборонила пранки на самому популярному відео-хостингу в світі. Тепер же відео з пранками, які можуть завдати шкоди здоров'ю людини не будуть дозволяти публікувати. Відомі пранкери залишаться без мільйонів фанатів, так як старі відео теж видалять з сервісу.

Знай.uа писав, що інсайдери показали новий iPhone XI, який з'явиться на прилавках вже у вересні цього року. Проте, компанія не визначилася з зовнішнім виглядом смартфона. Основний упор буде на задню камеру, і виробник поки не зважився, як вона буде виглядати в кінцевому продукті.