На початку місяця Xiaomi провела великий захід, представивши Redmi як самостійний бренд і його перший смартфон Note 7. А тепер інсайдери повідомляють про нової презентації.

За словами Бена Гескина, відомого інсайдера,захід пройде 24 лютого. Схоже, новинку підготували для “нульового” дні виставки MWC 2019, яка стартує 25 лютого в Барселоні.

Інсайдер говорить, що в цей день можуть уявити 5G-версію флагмана Mi Mix 3, про яку вже говорили і навіть показували. Якщо цей смартфон дійсно з'явиться 25 лютого, він стане чи не першим доступним смартфоном, у якого є підтримка 5G. Це означає, що девайс отримає топовий чіпсет, який здатний затьмарити навіть iPhone XS Max з його хваленим чіпом A12 Bionic.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, 5G-версією слайдера приписують новий флагманський чіпсет Snapdragon 855 з модемом Snapdragon X50, який підтримує швидкості до 5 Гбіт/с. Проте, для українських користувачів цей смартфон абсолютно даремний. Мало того, що у нас немає підтримки 5G-мереж, так ще доведеться переплачувати за встановлену функцію 5G, якій скористатися не вдасться.

Нагадаємо, що голова Xiaomi похвалився новою системою захисту своїх смартфонів. Тепер сенсорний датчик відбитків пальців, який розмістили під сам дисплей, отримає прискорений процес роботу за рахунок його вдосконалення. Проте, чи стане система більш надійною - невідомо. Будемо сподіватися, що ціна на смартфони не збільшиться з-за цього нововведення.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що команда YouTube заборонила пранки на самому популярному відео-хостингу в світі. Тепер же відео з пранками, які можуть завдати шкоди здоров'ю людини не будуть дозволяти публікувати. Відомі пранкери залишаться без мільйонів фанатів, так як старі відео теж видалять з сервісу.

Знай.uа писав, що інсайдери показали новий iPhone XI, який з'явиться на прилавках вже у вересні цього року. Проте, компанія не визначилася з зовнішнім виглядом смартфона. Основний упор буде на задню камеру, і виробник поки не зважився, як вона буде виглядати в кінцевому продукті.