В Windows 10 існує ряд корисних комбінацій клавіш, які спростять вам щоденну роботу. У цій добірці від видання Business Insider ви дізнаєтеся не найочевидніші гарячі клавіші, які також можуть стати в нагоді при роботі в цій операційній системі.

WIN+D

Корисне поєднання клавіш, коли необхідно згорнути абсолютно всі вікна на робочому столі, щоб звільнити простір. Альтернативна комбінація Win+M згортає всі вікна, крім діалогових, на той випадок, якщо ви не можете побачити попередження з помилкою, закрите активними вікнами.

WIN+TAB

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Ця комбінація допоможе вам побачити всі відкриті вікна в Windows 10 в мінімізованому вигляді, між якими ви зможете швидко перемикатися. Зручно, якщо необхідно знайти одне вікно серед десятків відкритих.

CTRL-W

Комбінація закриває обрану програму, вкладку в браузері або вікно. Більше не потрібно нікуди тягнутися мишкою і відривати руки від клавіатури, щоб вийти з непотрібної програми. Для закриття повноекранних додатків допоможе ALT+F4.

WIN+L

Не забувайте натискати кнопки, коли хочете відійти від робочого місця. Поєднання блокує комп'ютер і виводить вікно введення пароля. Набагато швидше натиснути Win+L, ніж тягтися мишкою в "Пуск – Завершення роботи – Заблокувати".

CTRL+SHIFT+T

Корисна комбінація на той випадок, якщо ви випадково закрили вкладку в браузері – вона її поверне.

CTRL-SHIFT-V

Якщо працюєте у Word'і, то ця комбінація допоможе вставити будь-який текст без форматування – жирний, курсив, а також шрифт будуть вставлені під ваш формат тексту.

Win+CTRL+D

Ця комбінація клавіш створює новий віртуальний робочий стіл. Поєднання клавіш WIN+CTRL+стрілка вліво/вправо дозволяє перемикатися між ними, а Win+CTRL+F4 повністю закриває створений віртуальний робочий стіл.

Нагадаємо, 5 простих способів позбавитися від запаху сигаретного диму. Почистіть свій одяг, якщо неприємний запах виходить від ваших речей.

Як повідомляв Знай. ua, Xiaomi представила розумну пральну машину за ціною смартфона. Компанія представила нову побутову техніку.

Знай. ua писав, як вибрати насос для пральної машини. Існує 3 критерії, за якими підбирають помпи.