В 2019 році корпорація Microsoft підтвердила інформацію про те, що в оновленні 19H1 для Windows 10 вони поділяють Cortana і пошук в панелі завдань. Такий хід дій зрозумілий, так і більшості це сподобається.

Користувачі зможуть використовувати Пошук в операційній системі без взаємодії з голосовим асистентом, який просто марний для користувачів. Компанія зробила на нього впритул, але куди простіше натиснути кілька разів по клавіатурі, ніж голосно і чітко диктувати питання голосовому помічнику, який не завжди зрозуміє вашу мову.

Microsoft також заявив, що роз'єднання “пошуковика” і Cortana надасть можливість додавати нові функції, які повинні сподобатися користувачам. Зараз, цей процес роз'єднання проходить тестування в останній збірці Windows 10 для розробників. Однак, більшість власників ОС Windows користується пошуком за допомогою браузерів, причому навіть не стічних. Наприклад, браузер Edge - це той же Explorer, тільки в іншій упаковці. Таке користувачі теж не оцінили.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi представить перший смартфон з підтримкою 5G вже 24 січня. Повідомляється, що це буде Xiaomi Mi Mix 3, який оснащений топовим чіпсетом з підтримкою мережі нового покоління. Однак, для українців смартфон абсолютно марний, адже 5G у нас не підтримується, а переплачувати за функцію, якої не можна користуватися, як мінімум нерозумно. Крім нової мережі, девайс отримає непогану камеру, а також об'ємний акумулятор. Про ціну поки нічого не відомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий вірус захопив мережу, і тепер заражає комп'ютери, що працюють на Windows. До того ж, це не просто вимагач, але і шифрування особистих даних на ПК. Навіть якщо відновити операційну систему, дані користувача без допомоги хакера не розшифрувати.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi відмовиться від виробництва бюджетних смартфонів. Тепер же, цими новинка займеться інша компанія - Redmi, яка не буде випускати смартфони дорожче 350 доларів.