У 2018 році на ринок вийшло дуже багато спортивних браслетів з різних цінових категорій. Однак, в 2019 році з'явиться явний фаворит - Xiaomi Mi Band 4, до презентації якого залишилося менше, ніж півроку. Він повинен отримати звання кращого трекера по співвідношенню ціни і якості в нинішньому 2019 року, як це було з Xiaomi Mi Band 3, який продавався за ціною в 700 гривень, а першу партію розкупили буквально за секунди.

Так, зокрема, найголовніша особливість Xiaomi Mi Band 4 абсолютно точно вразить абсолютно всіх, тому що людей, яким вона стане в нагоді, виявиться неймовірно багато. До речі, трекер, на відміну від попередника, отримає кольоровий екран, що допоможе знизити тиск на очі.

На цьому екрані будуть відображатися різні відомості, починаючи від часу діб, і закінчуючи повідомленнями з мобільного пристрою. До речі, в цей раз дисплей захищений склом, а не пластиком, що легко дряпався.

Компанія Xiaomi провела аналіз відгуків користувачів про Mi Band 3 і прийшла до висновку, що багатьом не подобається пластик на екрані. Він не тільки є неприємною на дотик, але ще й має ряд недоліків. До того ж, виглядає зблизька цей пластик дуже дешево.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi представить перший смартфон з підтримкою 5G вже 24 січня. Повідомляється, що це буде Xiaomi Mi Mix 3, який оснащений топовим чіпсетом з підтримкою мережі нового покоління. Однак, для українців смартфон абсолютно марний, адже 5G у нас не підтримується, а переплачувати за функцію, якої не можна користуватися, як мінімум нерозумно. Крім нової мережі, девайс отримає непогану камеру, а також об'ємний акумулятор. Про ціну поки нічого не відомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий вірус захопив мережу, і тепер заражає комп'ютери, що працюють на Windows. До того ж, це не просто вимагач, але і шифрування особистих даних на ПК. Навіть якщо відновити операційну систему, дані користувача без допомоги хакера не розшифрувати.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi відмовиться від виробництва бюджетних смартфонів. Тепер же, цими новинка займеться інша компанія - Redmi, яка не буде випускати смартфони дорожче 350 доларів.