Творці Mortal Kombat 11 на світовій прем'єрі гри показали відразу п'ять трейлерів файтинга. Всі вони, як і очікувалося, дуже барвисті і жорстокі.

У дебютному ролику, де вперше продемонстрували ігровий процес проекту, представили відразу декількох персонажів, серед яких Барака, Саб-Зіро, Соня Блейд, Герас і Скарлет. Втім, всі вони вже були в попередній частині, так що це нікого не здивувало.

релізі очікується 26 персонажів (з урахуванням Шао Кана за передзамовлення) і 17 арен.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Основна сюжетна лінія Mortal Kombat 11 при цьому буде крутитися навколо подорожей у часі, тому, за словами Еда Буна, деякі герої навіть зможуть зустрітися з молодими або застарілими версіями себе. Ця задумка досить нова, і це цілком очевидно, враховуючи, що розробникам просто нічого нового показати фанатам. Часові стрибки також допоможуть повернути в файтинг улюблених шанувальниками серії персонажів, які не пережили події попередніх ігор.

Нагадаємо, що Xiaomi представить перший смартфон з підтримкою 5G вже 24 січня. Повідомляється, що це буде Xiaomi Mi Mix 3, який оснащений топовим чіпсетом з підтримкою мережі нового покоління. Однак, для українців смартфон абсолютно марний, адже 5G у нас не підтримується, а переплачувати за функцію, якої не можна користуватися, як мінімум нерозумно. Крім нової мережі, девайс отримає непогану камеру, а також об'ємний акумулятор. Про ціну поки нічого не відомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий вірус захопив мережу, і тепер заражає комп'ютери, що працюють на Windows. До того ж, це не просто вимагач, але і шифрування особистих даних на ПК. Навіть якщо відновити операційну систему, дані користувача без допомоги хакера не розшифрувати.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi відмовиться від виробництва бюджетних смартфонів. Тепер же, цими новинка займеться інша компанія - Redmi, яка не буде випускати смартфони дорожче 350 доларів.