Буквально вчора, свіжий білд ОС Android10.0 Q потрапив до рук одного з розробників з форуму XDA Developers, який поспішив встановити її на свій телефон і розповісти всьому світу про те, які нововведення чекають всіх користувачів. Серед головних новинок варто відзначити темний режим, який торкнеться і додатків. Нагадаємо, що Google змусить творців мобільних додатків додасть свої проекти підтримку темного режиму, що знижує напруження для очей користувача при поганому освітленні.

Мова йде про ранній збірці операційної системи Android 10.0 Q, яка досі перебуває в стадії активної розробки. Це означає, що дане програмне забезпечення станом на сьогоднішній день майже напевно містить у собі не всі нововведення, які будуть у фінальній збірці даної ОС.

Таке нововведення гарантовано сподобається користувачам, які не дуже добре розбираються в електроніці. Погодьтеся, далеко не завжди приємно користуватися смартфоном в темряві при максимальних налаштуваннях яскравості.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi представить перший смартфон з підтримкою 5G вже 24 січня. Повідомляється, що це буде Xiaomi Mi Mix 3, який оснащений топовим чіпсетом з підтримкою мережі нового покоління. Однак, для українців смартфон абсолютно марний, адже 5G у нас не підтримується, а переплачувати за функцію, якої не можна користуватися, як мінімум нерозумно. Крім нової мережі, девайс отримає непогану камеру, а також об'ємний акумулятор. Про ціну поки нічого не відомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий вірус захопив мережу, і тепер заражає комп'ютери, що працюють на Windows. До того ж, це не просто вимагач, але і шифрування особистих даних на ПК. Навіть якщо відновити операційну систему, дані користувача без допомоги хакера не розшифрувати.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi відмовиться від виробництва бюджетних смартфонів. Тепер же, цими новинка займеться інша компанія - Redmi, яка не буде випускати смартфони дорожче 350 доларів.