Китайські компанії дихають корейського гіганта в спину, так що компанія докладає всі зусилля, щоб утриматися на плаву.

Вже 28 січня в Індії розпочнеться презентація смартфонів бюджетної серії Galaxy M. завдяки інсайдерам відома навіть вартість. Смартфони Samsung Galaxy M10 і Galaxy M20 підуть у продаж вже з 5 березня, але тільки в онлайн-магазинах Samsung і Amazon India.

За наявною інформацією Galaxy M10 буде коштувати від 112 доларів, а M20 буде коштувати 154 долара. Судячи з таких приємних цін, Galaxy M здатний конкурувати з іншими смартфонами бюджетного рівня, такими як Redmi 6, Realme 2, Redmi Note 6 Pro і Asus ZenFone Max Pro M1.

Відомо, що Galaxy M20 отримає 6.3” IPS екран з роздільною здатністю Full HD+. Всередині очікується фірмовий процесор Samsung Exynos 7904, а також модифікації пам'яті – 3/32 Гб і 4/64 Гб. Акумулятор ємністю 5000 маг, ОС Android 8.1 Oreo, а також USB Type-C.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Galaxy M10 трохи простіше. Екран розміром 6.2” і роздільною здатністю HD+. В середині фірмовий процесор Samsung Exynos 7872, 2/16 Гб і 3/32 Гб. ОС Android 8.1 Oreo і акумулятор на 3400 маг. Подвійна тилова камера на 13 Мп і 5 Мп, а «фронталка» - 5 Мп.

Нагадаємо, Samsung Galaxy S 10X - яким буде перший флагман 2019 року

Флагманський смартфон Samsung S10 X представлять вже через місяць. Очікується, що модель буде коштувати близько $1500, отримає шість камер і підтримку 5G. Однак, підтримка нової мережі абсолютно некорисна для жителів України, і платити за неї вже точно не захочеться. До того ж, ціна просто величезна за девайс, і його навряд чи хтось купить в найближчі місяці після старту продажів. Телефон повинен стати справжнім хітом і вивести Samsung з кризи в продажах.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Оновлення для Samsung Galaxy S9 перетворив смартфони в металобрухт

За останній місяць всі модифікації смартфонів Samsung Galaxy S9 і S9 + були оновлені до операційної системи Android 9.0 Pie, завдяки чому вже зараз встановити новітнє програмне забезпечення на свої телефони топового рівня можуть всі бажаючі без винятку

Також Знай.uа" писав про те, що Samsung Galaxy S10 засікли в руках пасажира автобуса: фото