Протягом кількох місяців співробітники компанії Facebook працюють над створенням нового розділу для своєї соціальної мережі для підліткової аудиторії. Відомо, що головними нововведеннями будуть смішні відеоролики, Gif і меми. А назвуть його відповідно LOL (дослівно - посмішка).

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання TechCrunch, яке посилається на інформацію власних джерел. Цю інформацію також підтвердили і в компанії Facebook.

В даний момент цей проект знаходиться в режимі бета-тесту. Приблизно сотня американських старшокласників як фокус-група беруть участь у випробуваннях. Однак підлітки підписали угоди про нерозголошення інформації (NDA). Для них LOL виглядає як заміна відеорозділу Watch, але в результаті це буде окрема стрічка.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чи стане LOL окремою функцією всередині додатка Facebook або її випустять як незалежний додаток, поки не вирішено. Очікується, що там будуть категорії "для вас", "випадкове", "школа", "пранки", "меми" і "знаменитості". Туди додаватимуть найпопулярніший матеріал.

Варто нагадати, що в компанії Google зараз випробовують оновлений інтерфейс свого магазину додатків Google Play. Зазначається, що компанія вибірково направляє відповідне оновлення деяким користувачам пристроїв, що працюють під управлінням операційної системи Android.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що як виявилося, великі компанії витрачають сотні тисяч доларів не тільки на розробку нових технологій, але й на безпеку своїх керівників. Видання WIRED дізналося конкретні цифри, які технологічні гіганти витратили в останні роки. Скажімо прямо, цифри вас шокують. Втім, це очевидно, адже безпека стратегічно важливих для компанії умів є чи не головною метою.

Нагадаємо, головну фішку нового Android 10 Q показали в мережі.

Як повідомляв Знай.uа Google Play раптово оновився, але не для всіх.

Знай.uа писав, Google Chrome залишив сотні користувачів без грошей.