Як це – володіти Tesla Model 3? Цим питанням задаються багато охочих купити машину, а з початком офіційних замовлень для українців вона викличе ще більший інтерес. Багато власники вже залишали свої відгуки про автомобілі, тим не менш, інтерес від цього нітрохи не згасає.

Як розповів один із власників авто, на даний момент його електромобіль подолав (за півроку експлуатації) 19 200 км, тобто він ще майже новий. Тим не менш, проблеми спливли дуже швидко. Але, як наголошується, Tesla — не ті продукти, які раптово зламаються. Як стверджується, ці авто прямо з заводу відчувають себе не дуже добре. З цієї причини своєчасне усунення проблем, які невідомо чому не враховуються під час складання, забезпечить більш-менш комфортну експлуатацію.

Даний автомобіль піддався поширеній проблемі — програмному забезпеченню, яке змусило багато інструменти: контроль тяги, система автоматичного екстреного гальмування, круїз-контроль, функціонувати зі збоями. Набір несправностей вдалося усунути разом з оновленням прошивки, але на скільки часу вистачить, невідомо.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

З тієї причини, що робота багатьох систем Tesla Model 3 залежить від GPS, порушення цієї функції спричинили проблеми, наприклад, з режимом автопілота. Але оновлення ПО вирішило також і цю проблему. Як вважає власник машини, це навіть добре, що електромобілі Tesla настільки залежні від електронних систем. У той же час зазначив, що було б непогано, якби поломки виявлялися безпосередньо перед виходом планових оновлень.

Що стосується корекції кузовних панелей, а ця проблема досить поширена, то для цього потрібно поїхати в сервісний центр, де її усунуть досить швидко. На закінчення власник назвав автомобіль зручним, надійним та ефективним, з точки зору витрат на зарядку.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що один з автомобілів Tesla з ввімкненим автопілотом збив дорогого російського робота.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Ілон Маск анонсував будівництво заводу з виробництва автомобілів в Китаї.

Також "Знай.uа" писав, що NASA відкликала запрошення директору "Роскосмосу" Дмитру Рогозіну відвідати США, оскільки на нього поширюються санкції.