Компанія Xiaomi продовжує дивувати світ надзвичайними новинками. Цього разу виробник вирішив створити такий смартфон, який собі зможе дозволити абсолютно кожен, адже його вартість - всього 1200 гривень.

Продажі унікальної новинки Redmi Go розпочнуться у найближчі кілька тижнів, так як даний апарат під модельним номером M1903C3GG був сертифікований для продажу в Малайзії.

Поява такого смартфона в офіційному реєстрі означає, що його технічне оснащення вже затверджено, також як і зовнішній вигляд. На ринку майбутня новинка з'явиться під назвою Xiaomi Redmi Go. Працюватиме мобільний пристрій на базі платформи Android Go, володіючи при цьому досить скромним технічним оснащенням. Одним з плюсів даного телефону є можливість одночасної роботи з двома SIM-картами.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляють китайські ЗМІ, смартфон Xiaomi Redmi Go буде оснащений 5,9-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю 1280 на 640 пікселів, а також модулі зв’язку Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4.2 LE, A-GPS, GLONASS і FM-радіо. Корпус телефону виготовлений із пластика, а для підзарядки буде використовуватися інтерфейс microUSB.

Зрозуміло, що вартуючи $ 45 смартфон Xiaomi Redmi Go стане найпростішим з точки зору дизайну і технічного оснащення. Смартфон отримає одинарну основну камеру, а сканера відбитків пальців в ньому не буде. Платформа Android Go від Google адаптована спеціально під мобільні пристрої з далеко не найпотужнішим "залізом".

Нагадаємо, що на сьогоднішній день у світі не існує кращого флагманського смартфона, ніж модель Mi 8, запущена в продаж в минулому році. Таку заяву зробив виконавчий директор Xiaomi Лей Цзюнь в соціальній мережі Weibo.

За словами Цзюня, даний флагман є найефективнішим з точки зору собівартості, витрат на його виробництво і складання, а також на транспортування.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий вірус захопив мережу, і тепер заражає комп'ютери, що працюють на Windows.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi відмовиться від виробництва бюджетних смартфонів.