Всесвітньо відома американська корпорація Microsoft завжди робила все можливе для того, щоб доставляти користувачам якісь незручності.

Про це повідомляють ЗМІ.

Експерти вже зазначають, що операційна система Windows 10 назавжди померла, а сталося це через створення нової ОС.

Відзначається, що ще навесні 2018 року компанія випустила оновлення Redstone 4 для комп’ютерів на базі Windows 10, проте його установка приводила до того, що деякі з них переставали вмикатись.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Після цього компанія кинула всі сили на вирішення цієї програми, через що реліз великого оновлення відклали більш ніж на місяць. Проте вже восени минулого року, відбувся реліз апдейта Redstone 5, проте відразу після його установки багато власників комп’ютерів виявили, що з їх електронних гаджетів зникли особисті дані, в тому числі цінні документи.

Наразі вже відомо, що понад три місяці розробникам компанії знадобилось для усунення цієї проблеми. І вже прямо перед новорічними святами Microsoft розповсюдила серед власників електронних пристроїв на базі Windows 10 невеликий патч для системи безпеки з номером KB4487345, однак після його установки, як з’ясувалося пізніше, деякі ноутбуки з менш ніж 8 ГБ оперативної пам’яті просто не включалися.

Таким чином, чим далі в майбутнє, тим гірше якість програмного забезпечення. Цілком собі очевидно, що операційна система Windows 10 назавжди померла в очах розробників.

Разом з тим варто відзначити, що аналітик Льюїс Уорд повідомив очікувану дату анонса ігрових консолей PlayStation 5 і Xbox. За словами експерта, робочі версії пристроїв вже готові до серійного виробництва, однак представлять новинки тільки в 2020 році.

До того ж, виробники ігор ще не готові представити свої проекти, які будуть працювати але консолі нового покоління. Для них потрібна покращена графіка, а для графіки новий движок, який був би сумісний з попередніми версіями консолі.

Рішення випустити ігрову консоль лише через рік на Е3 пов'язано з тим, що виробникам треба заздалегідь забезпечити приставки достатньою кількістю ігрових релізів, так що відразу купувати нові версії не буде сенсу із-за мінімальної кількості доступних ігор.

Нагадаємо, Білл Гейтс вистояв чергу за фастфудом й перетворився на мем.

Як повідомляв "Знай.ua", Microsoft змусить користувачів Windows купувати нові комп'ютери.

Також "Знай.ua" писав, що Microsoft зламала Windows 7, користувачі просять зупинитися.

Білл Ґейтс представив унітаз майбутнього без води та каналізації