Американська компанія Apple зіткнулася з ситуацією низьких продажів смартфонів. Щоб змінити ситуацію, компанія вже знизила ціни на нові iPhone в декількох країнах. А також "купертіновці" повернули в продаж iPhone SE.

На основній сторінці сайту така модель поки відсутня, але її можна купити в розділі розпродажі. Смартфони iPhone SE, що на сайті, повністю нові розблоковані апарати.

Їх можна придбати в модифікаціях з 32 і 128 ГБ флеш-пам’яті. Ціна такого девайсу становить 250 доларів (7 000 грн.) та 300 доларів (9 800 грн.) відповідно. Смартфон значно подешевшав. Раніше за версію з об'ємом оперативної пам'яті 32 ГБ потрібно було викласти 350 доларів (8 400 грн.), а за 128 ГБ - 450 доларів (12 600 грн.).

Щоправда нині на офіційному сайті доступна лише версія на 32 ГБ в рожевому кольорі. Раніше Apple також запропонувала клієнтам небачену раніше акцію в форматі Trade-In і вдалася до низки інших методів у спробах хоч якось збільшити продажі своїх пристроїв.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Смартфон був вперше представлений в 2016 році і працював під управлінням iOS 9, а в минулому році отримав оновлення до актуальної версії iOS 12.1. Пристрій працює на процесорі A9, має 12-Мп камеру, підтримує стандарт зв'язку LTE і Wi-Fi 802.11ac. Фактично, це зменшений і дещо спрощений iPhone 6s, що вийшов в 2015 році. Екран має щільність пікселів 326 ppi і дозвіл 1 136 × 640.

Нагадаємо, що в червні цього року Apple нарешті визнала наявність проблеми з ноутбуками та запустила спеціальну програму гарантійної заміни. Однак, в мережі з'явилася історія одного власника MacBook Pro.

Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, що компанія Apple почала продавати Smart Battery Cases — чохли з акумулятором для iPhone Xs, Xs Max і XR, що підтримують бездротову зарядку стандарту Qi.

Як писав портал "Знай.uа", найзахищеніший пошуковик почав співпрацювати з Apple, користувачі напружилися.