Xiaomi Redmi Note 7 може стати справжнім бестселером. Компанія планує до кінця місяця реалізувати 1 млн одиниць недавньої новинки, хоча цього може перешкодити аварія на виробництві. Коли смартфон з'явиться у продажу в Україні, поки незрозуміло, але вже відомо, скільки він буде коштувати. До речі, ціна приємно здивує абсолютно всіх фанатів. Практично кожен зможе собі його дозволити.

Так, офіційна рекомендована ціна Xiaomi Redmi Note 7 складе 6499 гривень. Мова йде про конфігурації 3/32 Гб, яку в Китаї оцінили в 999 юанів або 4100 гривень. Так, націнка є, але, на жаль, найближчим часом дешевше купити не вийде.

З конкурентів можна виділити ASUS ZenFone Max Pro M1 і Honor 10 Lite, вартість яких становить 5699 і 6099 гривень відповідно. Обидва смартфони на відміну від Redmi Note 7 пропонують чіп NFC, хоча мають не настільки потужну начинку. До того ж, Redmi Note 7 має камеру з роздільною здатністю 48 мп, що і є його головною перевагою серед конкурентів.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що раніше інсайдери назвали дату виходу ігрових консолей нового покоління. Не виключено, що це можуть бути останні консолі від таких гігантів, як Sony і Microsoft. У будь-якому випадку чекати залишилося недовго - вихід PlayStation 5 і Xbox 5 запланований аж на 2020 рік. Серед іншого, консолі отримають непогані характеристики.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про майбутнє iPhone 2019 року. Судячи з усього, він отримає практично всі тренди 2018 року. Відразу варто відзначити, що девайс отримає потрійну камеру. До того ж, розмір акумулятора помітно збільшиться, що тільки на руку активним користувачам смартфонів.

Знай.uа писав, що в мережі дізналися, скільки корпорації витрачають на охорону своїх начальників. Повідомляється, що на охорону Тіма Кука, глави Apple, витрачається близько 310 тисяч доларів в рік. Досить солідна сума, але не найбільша.