Південнокорейська корпорація Samsung готується до того, щоб випустити на ринок топовий смартфон у всіх сенсах, а анонсують його рівно через місяць, тобто 20 лютого. Однією з новинок виявиться апарат під назвою Samsung Galaxy S10 X, купити який покупці зможуть лише у декількох країнах світу, в тому числі в самій Південній Кореї і в США, де він буде продаватися вже з березня нинішнього року. Таке собі обмеження, але стало відомо, чому.

Головна особливістю Samsung Galaxy S10 X стане підтримка їм мереж 5G, в яких він зможе розвивати швидкість до 2 Гбіт / с, а все це стало можливо завдяки використанню нового модему в особі Snapdragon X50. Звичайно ж, в Україні підтримки 5G ще не буде кілька років, так що сенсу купувати дорогий смартфон, функціями якими неможливо користуватися просто немає.

Смартфон Samsung Galaxy S10 X буде доступний для покупки в кількох версіях, найдешевша за ціною з яких отримає 8 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної пам'яті, а коштувати вона буде близько $ 1500, тоді як за більш просунуту модель з 10 ГБ ОЗУ і 512 ГБ ПЗУ попросять вже $ 1700. Так, раптово, корейська корпорація почала випускати смартфони, які навіть дорожче хвалених iPhone. Подивимося, якими будуть продажу такого дорогого девайса. Відомо, що попередник, Galaxy S9 вже через рік страждає купою недоліків і проблем.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що раніше інсайдери назвали дату виходу ігрових консолей нового покоління. Не виключено, що це можуть бути останні консолі від таких гігантів, як Sony і Microsoft. У будь-якому випадку чекати залишилося недовго - вихід PlayStation 5 і Xbox 5 запланований аж на 2020 рік. Серед іншого, консолі отримають непогані характеристики.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про майбутнє iPhone 2019 року. Судячи з усього, він отримає практично всі тренди 2018 року. Відразу варто відзначити, що девайс отримає потрійну камеру. До того ж, розмір акумулятора помітно збільшиться, що тільки на руку активним користувачам смартфонів.

Знай.uа писав, що в мережі дізналися, скільки корпорації витрачають на охорону своїх начальників. Повідомляється, що на охорону Тіма Кука, глави Apple, витрачається близько 310 тисяч доларів в рік. Досить солідна сума, але не найбільша.