Користувач популярного сайту з прошивками для смартфонів XDA Developers зміг отримати ранню версію нового Android 10 (2019), яка готується для Google Pixel 3 XL. Зараз мобільна операційна система носить назву Android Q, а буде представлена навесні цього року. Чекати залишилося недовго, але виробник смартфонів порадує користувачів секретною функцією яка і з'явилася в новій версії операційки.

Найпомітнішою зміною, яке впадає в очі, є наявність темної теми, яка повністю змінює вигляд Android Q. Більш того, такий дизайн буде доступний для більшості додатків Google і навіть може застосовуватися на сторонніх додатках, в яких немає підтримки подібних тем. Іншими словами, дизайн додатків зміниться за рахунок поновлення Android, так що смартфон однозначно заграє новими фарбами.

Android 10 був виявлений покращений режим безпеки: користувачі отримають більше контролю у налаштуваннях над дозволом і обмеженнями доступу, які вони встановлюють для різних додатків. Тепер же і сторонні програми можна завантажувати, але при цьому не переживати за безпеку своїх даних.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що раніше інсайдери назвали дату виходу ігрових консолей нового покоління. Не виключено, що це можуть бути останні консолі від таких гігантів, як Sony і Microsoft. У будь-якому випадку чекати залишилося недовго - вихід PlayStation 5 і Xbox 5 запланований аж на 2020 рік. Серед іншого, консолі отримають непогані характеристики.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про майбутнє iPhone 2019 року. Судячи з усього, він отримає практично всі тренди 2018 року. Відразу варто відзначити, що девайс отримає потрійну камеру. До того ж, розмір акумулятора помітно збільшиться, що тільки на руку активним користувачам смартфонів.

Знай.uа писав, що в мережі дізналися, скільки корпорації витрачають на охорону своїх начальників. Повідомляється, що на охорону Тіма Кука, глави Apple, витрачається близько 310 тисяч доларів в рік. Досить солідна сума, але не найбільша.