В кінці 2017 року Google оголосила про плани щодо припинення підтримки застарілих 32-бітних додатків для Android, а тепер компанія поділилася новими подробицями і точними строками цього переходу. Правда, процес ризикує затягнутися, оскільки пошуковий гігант максимально лояльно відноситься до розробників і власників старих пристроїв.

Варто відзначити, що деякі старі програми вже не актуальні для сучасних смартфонів, і ними користується лише мала частина власників застарілих смартфонів. Однак, корпорації добра немає сенсу робити підтримку цих пристроїв, і направити свої сили на допомогу більш новим програмам для сучасних девайсів.

З 1 серпня цього року Google зажадає від розробників, щоб всі нові Android-додатки та оновлення наявних були 64-бітними. Це забезпечить підтримку сучасним пристроям, ну а старі вже не отримають доступ до цих функціями.

Остаточний перехід на 64 біта відбудеться в серпні 2021-го, після чого Google більше не буде відображати 32-розрядних додатків в Google Play на пристроях з 64-бітними процесорами.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

При цьому Google Play продовжить підтримувати і відображати 32-бітні програми на пристроях з 32-розрядної архітектурою. Подивимося, чи виконає пошуковик свою обіцянку.

Нагадаємо, що раніше інсайдери назвали дату виходу ігрових консолей нового покоління. Не виключено, що це можуть бути останні консолі від таких гігантів, як Sony і Microsoft. У будь-якому випадку чекати залишилося недовго - вихід PlayStation 5 і Xbox 5 запланований аж на 2020 рік. Серед іншого, консолі отримають непогані характеристики.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про майбутнє iPhone 2019 року. Судячи з усього, він отримає практично всі тренди 2018 року. Відразу варто відзначити, що девайс отримає потрійну камеру. До того ж, розмір акумулятора помітно збільшиться, що тільки на руку активним користувачам смартфонів.

Знай.uа писав, що в мережі дізналися, скільки корпорації витрачають на охорону своїх начальників. Повідомляється, що на охорону Тіма Кука, глави Apple, витрачається близько 310 тисяч доларів в рік. Досить солідна сума, але не найбільша.