20 січня 2019 року, наручні смарт-годинники другого покоління від Xiaomi з'явилися в базі даних відомства FCC, а це означає, що вже скоро вони надійдуть у продаж по всьому світу.

І хоча з першого погляду змін практично немає, адже корпус Amazfit Bip 2 залишився колишнім, однак загальна товщина всього пристрою трохи скоротилася, завдяки чому вони зможуть краще сидіти на руці. Крім того, кнопка для блокування стала плоскою, а ще тепер купити цей наручний гаджет можна в новому кольорі. Приємне оновлення для шанувальників продукції китайської компанії.

Одним з головних нововведень Xiaomi Amazfit Bip 2 став вбудований в них чіп NFC, завдяки якому з допомогою смарт-годин можна оплачувати покупки в магазинах, використовуючи для цього платіжну систему AliPay, або ж Google Pay (можливо). Однак, не факт, що підтримка Google Play взагалі буде. В іншому випадку, безконтактної оплатою скористатися на території України не буде можливості.

З допомогою “розумних” наручних годинників нового покоління користувачі можуть управляти відтворенням музики на смартфоні без необхідності діставати його з кишені.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

До того ж, девайс непогано захищений від пилу і води, а пірнати можна до 50 метрів в глибину. За девайс доведеться заплатити близько 139 доларів.

Нагадаємо, що раніше інсайдери назвали дату виходу ігрових консолей нового покоління. Не виключено, що це можуть бути останні консолі від таких гігантів, як Sony і Microsoft. У будь-якому випадку чекати залишилося недовго - вихід PlayStation 5 і Xbox 5 запланований аж на 2020 рік. Серед іншого, консолі отримають непогані характеристики.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про майбутнє iPhone 2019 року. Судячи з усього, він отримає практично всі тренди 2018 року. Відразу варто відзначити, що девайс отримає потрійну камеру. До того ж, розмір акумулятора помітно збільшиться, що тільки на руку активним користувачам смартфонів.

Знай.uа писав, що в мережі дізналися, скільки корпорації витрачають на охорону своїх начальників. Повідомляється, що на охорону Тіма Кука, глави Apple, витрачається близько 310 тисяч доларів в рік. Досить солідна сума, але не найбільша.