Компанія Apple випустила “горбаті” чохли iPhone XS XS і Max з вбудованими акумуляторами для оперативної підзарядки. Здавалося б, чудова ідея, от тільки кілька років тому вийшли аналогічні чохли для iPhone 7, і вони, незважаючи на настільки ж отвратный дизайн, були набагато краще в плані якості. Судячи з усього, яблучна корпорація знову встряла в гучний скандал.

Як стало відомо, ємність батарей в нових чохлах Еппл в півтора рази нижче в порівнянні чохлами для сьомого iPhone– 1369 мАч проти 2365 маг. Однак, ціна за нові чохли помітно більше. Така собі хитрість від виробника, щоб заощадити на виробництві, але при цьому заробити величезні гроші.

До речі, в китайських інтернет-магазинах вже давно продаються подібного роду чохли з більш пристойним дизайном і більш адекватною ціною. А якщо оригінальна продукція по всіх фронтах гірше, то навіщо платити більше? Нагадаємо, що ціна чохла починається від 150 доларів. За таку ціну можна купити ще один смартфон, хоч і бюджетний.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що раніше інсайдери назвали дату виходу ігрових консолей нового покоління. Не виключено, що це можуть бути останні консолі від таких гігантів, як Sony і Microsoft. У будь-якому випадку чекати залишилося недовго - вихід PlayStation 5 і Xbox 5 запланований аж на 2020 рік. Серед іншого, консолі отримають непогані характеристики.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про майбутнє iPhone 2019 року. Судячи з усього, він отримає практично всі тренди 2018 року. Відразу варто відзначити, що девайс отримає потрійну камеру. До того ж, розмір акумулятора помітно збільшиться, що тільки на руку активним користувачам смартфонів.

Знай.uа писав, що в мережі дізналися, скільки корпорації витрачають на охорону своїх начальників. Повідомляється, що на охорону Тіма Кука, глави Apple, витрачається близько 310 тисяч доларів в рік. Досить солідна сума, але не найбільша.