Компанія Xiaomi випустила портативну колонку Xiaomi Elvis Presley Atomic Player 2, яку назвали на честь "короля рок-н-ролу". Пристрій став наступником колонки Elvis Presley Atomic Player B612, випущеною у вересні минулого року.

Корпус гаджета має приємне на дотик автомобільне лакофарбове покриття, на якому не залишається відбитків пальців. Металева ручка на колонці може використовуватися як підставка.

Пристрій Xiaomi Elvis Presley Atomic Player 2 оснащено 52-міліметровим динаміком. Ціна поки не оголошена.

Раніше повідомлялося, що компанія Xiaomi і її дочірні компанії чого тільки не придумають, щоб зробити ваш будинок розумним. Звичайно ж, на досягнутому компанії зупинятися не збираються, і на цей раз на краудфандинговій платформі Youpin були представлені розумні штори - Aqara Smart Curtain Motor. Нове покоління розумних штор стало трішки кращим, але ціна залишилася дуже приємною, так що новинку може придбати абсолютно кожен.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Штори мають вбудований акумулятор і не вимагають підключення до розетки через дріт. Більш того, ці нові розумні штори коштують дешевше за перше покоління, яке було представлено ще в 2017 році, що тільки мотивує придбати нову версію незвичайних штор.

Головна мета Aqara Smart Curtain Motor – дати людям можливість дистанційно відкривати і закривати штори за допомогаю програми в смартфоні або через спеціальний пульт дистанційного управління. Досить зручна річ, щоб прокидатися під променями сонця, причому відкриваються штори без вашого втручання. Поки що, Aqara Smart Curtain Motor продаються в Китаї через Youpin за ціною ¥549 або &≈; ₴ 2 270 (&≈; $80).

Нагадаємо, Xiaomi показала розумний годинник Amazfit Bip 2.

Раніше Знай.ua повідомляв, глава Xiaomi представив нову технологію для захисту смартфонів.

Також Знай.ua писав, Xiaomi терміново зняла з виробництва Redmi Note 7 через НП.