Співробітники видання GSMArena опублікували топ-10 найпопулярніших у світі смартфонів, а очолили його Xiaomi Redmi Note 7 і Samsung Galaxy Fold. Дослідження по популярності тих чи інших моделей мобільних пристроїв проводиться щотижня, причому майже в автоматичному режимі. На диво, новий смартфон компанії Xiaomi, який з'явився на прилавках минулого тижня перевернув ринок пристроїв.

На третій позиції опинився розкладний телефон Samsung Galaxy Fold, здатний похвалитися, крім усього іншого, гнучким дисплеєм. Так, він поки що не з'явився на прилавках, так і інформації про нього відомо мало, але він все одно викликає інтерес у користувачів. На четвертій позиції в топ-10 найпопулярніших у світі смартфонів знайшов своє місце Xiaomi Redmi Note 6 Pro, тоді як п'ятірку замкнув Samsung Galaxy A7 (2018).

На шостій сходинці опинився Huawei Y9 (2018), а слідом за ним йде Xiaomi Pocophone F1, тобто бюджетний флагман з топовим “залізом” і вкрай просунутої подвійний основною камерою. Втім, нічого дивного. Ринок смартфонів на цьому тижні захопили китайські і корейські смартфони, а про Apple вже всі давно забули.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що і хоча Google Pixel 3 все ще вважає потужним смартфоном, компанія незабаром знайде йому заміну, випустивши Google Pixel 4. Так, це точно станеться не раніше осені 2019 року, але вже перші знімки майбутнього смартфона з'явилися в мережі. З іншого, на знімках немає фронтальної камери. Можливо, її впровадили в дисплей, або ж зробили висувний механізм, як у смартфонів Huawei і Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Роскомнагляд знову наїхав на Facebook і Twitter. Повідомляється, що компанії тепер зобов'язані виплатити близько 5 тисяч рублів штрафу. Компанием простіше виплатити цей мізерний штраф, ніж розміщувати сервери на території Росії, щоб зберігати інформацію жителів країни на них.

Знай.uа писав, що корпорація Apple знову обманює користувачів. На цей раз, компанія випустила досить слабкі акумулятори для iPhone, однак ціна при цьому просто величезна. За ціну в 150 доларів, можна просто придбати бюджетний смартфон, а не просто чохол.