Експерти з лабораторії DxOMark, яка постійно публікує актуальні рейтинги фотогаджетів, тепер проводить експерименти не тільки над основними камерами смартфонів, але і фронталки. Фахівці перевірили 12 різних телефонів, багато з них - останні новинки.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сайті лабораторії.

Знайти повноцінного лідера серед топових примірників, на жаль не вдалося. Проте перше місце c 92 балами поділили Google Pixel 3 і Samsung Galaxy Note 9. Слідом за ними з 84 балами розмістився Xiaomi Mi Mix 3. 82 бали отримав Apple iPhone XS Max, а замикає п'ятірку Samsung Galaxy S9 Plus з 81 балом.

селфі
селфі

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Серед інших випробуваних пристроїв виділилися Google Pixel 2, Huawei Mate 20 Pro, Samsung Galaxy S8, Huawei P20 Pro і Apple iPhone X. Для всіх цих смартфонів тепер на сайті відображається два незалежних один від одного рейтинги: по основній камері і з фронтальною.

Варто нагадати, що на вихідних компанія Apple відновила продаж популярної моделі iPhone SE, які були раніше припинені. Всі нові Phone SE є версіями Neverlock (розблоковані), але доступних модифікацій всього дві: на 32 та 128 ГБ. Звичайно ж, 32 ГБ на сьогоднішній день відверто мало, та й ціна не така вже й велика, щоб задовольнятися 32 ГБ. Найдешевша версія з 32 ГБ обійдеться покупцям в 250 доларів – це найдешевший iPhone Apple.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в минулому році компанія Google з операційною системою Android Pie представила функцію Digital Wellbeing, яка зараз доступна лише на смартфонах пошукового гіганта Pixel. Однак розробники популярного додатка Action Launcher вирішили виправити цю "несправедливість" і дали доступ до Digital Wellbeing всім користувачам Android.

Нагадаємо, Xiaomi стала улюбленцем українців, Samsung пасе задніх.

Як повідомляв Знай.uа у Google Play з'явився новий конкурент, монополії Google поклали кінець.

Знай.uа писав, глава Huawei висловив усе, що думає про Трампа і США.