Як відомо, китайська корпорація Xiaomi вже багато років співпрацює з американською компанією Qualcomm, і мова йде не тільки про процесорі, або модемі бездротового зв'язку. Буквально днями компанія анонсувала вихід системи Quick Charge 4.0+, і зможуть тим самим заряджатися менш ніж за годину.

На офіційному сайті Qualcomm з'явився оновлений свіжий список смартфонів, які підтримують технологію швидкої зарядки QC 4.0+. До речі, ця новинка вже доступна на смартфонах Xiaomi Mi 8, Mi 8 EE, Mi 8 Pro, A2 Mi, Mi Mix 3 і Pocophone F1, але є один нюанс. Справа в тому, що зараз подібною особливістю можуть похвалитися тільки моделі, випущені в основному для Індії і Китаю, тоді як модифікації для Європи позбавлені такої особливості. Варто перевірити, яку версію вашого девайса, якщо він є в цьому списку.

Однак, вже в 2019 році ситуація зміниться в кращу сторону, в результаті чого на ринок вийдуть смартфони Xiaomi з підтримкою QC 4.0+ в Європі. Серед іншого варто відзначити, що нова функція дозволить заряджати смартфон з нуля до 100% за 50 - 60 хвилин.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, компанія Apple знову почала випускати легендарну версію iPhone і продавати їх все за 250 доларів. Це самий дешевий iPhone на ринку. Звичайно ж, це iPhone SE. Варто зазначити, що він має досить непоганий начинкою, при цьому все це вмістилося в корпусі всіма улюбленого iPhone 5S, які користується популярністю і по сей день.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ексклюзивна функція iPhone стала доступною і для Android-юзерів. Відзначається, що тепер і на Android є додаток, який дозволяє відстежувати час використання свого смартфона, додатків, і так далі. Це дозволить організовувати свій день краще.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy S10 неприємно здивував користувачів. Наголошується, що ціна за новинку буде сягати аж 50 тисяч гривень, що точно не сподобається користувачам. У будь-якому випадку, модифікацій буде кілька, і найдешевша з них буде на прилавках з цінником в 26 тисяч гривень, що теж чимало.