Китайська компанія Meizu створила інтригу, несподівано розмістивши у соцмережі запрошення на презентацію. Виробник готується представити 23 січня “ бездірковий” смартфон. При цьому розробники стверджують, що він унікальний, називаючи таку новинку “першої у світі”. Так, звучить головна особливість смартфона як мінімум дивно. Немає сумнівів, що і зовнішній вигляд буде таким же незвичайним.

Дуже цікаво, що ж, насправді, готує Meizu своїм фанатам? Щоб зрозуміти це, потрібно зрозуміти, що мається на увазі під словом “бездірковим”. Цілком можливо, що девайс не матиме отворів для зарядки, мікрофон і навіть динаміки. Враховуючи, що китайські компанії вже готують гнучкі смартфони, це припущення може стати реальністю.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Між тим, експерти знають, що ховається за цією інтригою. Ймовірно, мова йде про новий тип екрану New Infinity, який вже представлений нещодавно корейської Samsung. Одна з його різновидів Infinity-O використовується і іншими брендами. Однак, смартфон не складається повністю з екрану, так що інтрига все ще збереглася.

Нагадаємо, компанія Apple знову почала випускати легендарну версію iPhoneі продавати їх все за 250 доларів. Це самий дешевий iPhone на ринку. Звичайно ж, це iPhone SE. Варто зазначити, що він має досить непоганий начинкою, при цьому все це вмістилося в корпусі всіма улюбленого iPhone 5S, які користується популярністю і по сей день.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ексклюзивна функція iPhone стала доступною і для Android-юзерів. Відзначається, що тепер і на Android є додаток, який дозволяє відстежувати час використання свого смартфона, додатків, і так далі. Це дозволить організовувати свій день краще.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy S10 неприємно здивував користувачів. Наголошується, що ціна за новинку буде сягати аж 50 тисяч гривень, що точно не сподобається користувачам. У будь-якому випадку, модифікацій буде кілька, і найдешевша з них буде на прилавках з цінником в 26 тисяч гривень, що теж чимало.