Президент Xiaomi Лін Бін опублікував ролик в Weibo, де він користується прототипом гнучкого смартфона компанії. Пристрій може працювати як планшет і як звичайний телефон, що робить його просто унікальним пристроєм, який поєднує в собі як звичайний смартфон, так і повноцінний планшет.

Лін Бін пише, що незважаючи на технічні складнощі складаний механізм гаджета готовий, а оболонка MIUI вже під нього адаптована. Пристрій має стати першим у світі гнучким смартфоном, екран якого згинається в обидві сторони. Немає сумнівів, що девайс вже практично готовий до виходу, і компанії потрібно лише вибрати підходящий момент для його презентації.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Поки новинці не дали ім'я. Xiaomi вибирає між Mi Mix Flex і Mi Dual Flex. Лін Бін зазначив, що, якщо відео сподобається користувачам Weibo, Xiaomi почне масове виробництво телефону. Немає сумнівів, що пристрій з'явиться на прилавках, справа лише часу. За чутками, він буде коштувати 1 300 доларів, що набагато дешевше, ніж девайси конкурентів. Наприклад, Samsung буде продавати свій гнучкий смартфон за ціною від 1700 доларів.

Нагадаємо, компанія Apple знову почала випускати легендарну версію iPhoneі продавати їх все за 250 доларів. Це самий дешевий iPhone на ринку. Звичайно ж, це iPhone SE. Варто зазначити, що він має досить непоганий начинкою, при цьому все це вмістилося в корпусі всіма улюбленого iPhone 5S, які користується популярністю і по сей день.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ексклюзивна функція iPhone стала доступною і для Android-юзерів. Відзначається, що тепер і на Android є додаток, який дозволяє відстежувати час використання свого смартфона, додатків, і так далі. Це дозволить організовувати свій день краще.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy S10 неприємно здивував користувачів. Наголошується, що ціна за новинку буде сягати аж 50 тисяч гривень, що точно не сподобається користувачам. У будь-якому випадку, модифікацій буде кілька, і найдешевша з них буде на прилавках з цінником в 26 тисяч гривень, що теж чимало.