Samsung наполегливо просуває свого віртуального асистента Bixby, надаючи йому навіть окрему фізичну клавішу смартфонах. Однак, голосовий помічник виявився насправді марним, і навіть в деяких випадках заважає повноцінно користуватися функціями смартфона, нав'язуючи свої послуги. Щоб покласти цьому кінець, потрібно повністю вимкнути цього помічника на пристрої, і ця інструкція вам у цьому допоможе.

Для виключення Bixby необхідно спочатку увійти в свій обліковий запис Samsung. Це можна було зробити при першій налаштування смартфона. Також можна натиснути кнопку Bixby, клацнути “Далі”, вибрати мову Bixby і вибрати “Увійти”. Введіть дані свого облікового запису Samsung або створіть новий.

Однак, навіть після цього так просто помічника не відключити. Спершу необхідно вимкнути голосове розпізнавання Bixby. Для цього натисніть кнопку Bixby і в програмі асистента необхідно зайти в меню. У ньому перейдіть в розділ “Налаштування” і вимкніть перемикач “Голос Bixby” (Bixby Voice). Ось тепер, ваш смартфон буде мовчати, якщо його про це попросити. Раніше повідомлялося, що на смартфонах Galaxy S8 було неможливо відключити голосового помічника, а кнопка для нього працювала тільки для виклику Bixby.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, компанія Apple знову почала випускати легендарну версію iPhoneі продавати їх все за 250 доларів. Це самий дешевий iPhone на ринку. Звичайно ж, це iPhone SE. Варто зазначити, що він має досить непоганий начинкою, при цьому все це вмістилося в корпусі всіма улюбленого iPhone 5S, які користується популярністю і по сей день.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ексклюзивна функція iPhone стала доступною і для Android-юзерів. Відзначається, що тепер і на Android є додаток, який дозволяє відстежувати час використання свого смартфона, додатків, і так далі. Це дозволить організовувати свій день краще.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy S10 неприємно здивував користувачів. Наголошується, що ціна за новинку буде сягати аж 50 тисяч гривень, що точно не сподобається користувачам. У будь-якому випадку, модифікацій буде кілька, і найдешевша з них буде на прилавках з цінником в 26 тисяч гривень, що теж чимало.