Пошта Gmail з'явиться кілька нових функцій, серед них – можливість завантажувати листи. Досить зручна річ, щоби в разі чого мати до них доступ.

Повідомлення можна буде скачувати разом з вкладеними документами або зображеннями, як .EML файли. Цей формат розпізнається іншими поштовими клієнтами, так що це досить зручна функція.

Щоб використовувати цю функцію, потрібно зайти в меню роботи з листом (кнопка з трьома крапками) і вибрати опцію “Завантажити повідомлення”. На інших поштових сервісах, воно відкриється в такому ж форматі, що і в стоковому сервіс від Google. Крім того, з'явилася можливість писати закресленим текстом. Це допоможе передати всю суть листа одержувачу більш точно. Також в панель редагування тексту листа додадуть дві кнопки, які скасовують і повертають дію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, компанія Apple знову почала випускати легендарну версію iPhoneі продавати їх все за 250 доларів. Це самий дешевий iPhone на ринку. Звичайно ж, це iPhone SE. Варто зазначити, що він має досить непоганий начинкою, при цьому все це вмістилося в корпусі всіма улюбленого iPhone 5S, які користується популярністю і по сей день.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ексклюзивна функція iPhone стала доступною і для Android-юзерів. Відзначається, що тепер і на Android є додаток, який дозволяє відстежувати час використання свого смартфона, додатків, і так далі. Це дозволить організовувати свій день краще.

Знай.ua писав, що смартфон Samsung Galaxy S10 неприємно здивував користувачів. Наголошується, що ціна за новинку буде сягати аж 50 тисяч гривень, що точно не сподобається користувачам. У будь-якому випадку, модифікацій буде кілька, і найдешевша з них буде на прилавках з цінником в 26 тисяч гривень, що теж чимало.