Журналісти видання tom's Guide провели ряд ознайомчих тестів в популярних бенчмарках з метою порівняння продуктивності Qualcomm Snapdragon 855, флагманського процесору компанії на 2019 рік, і A12 Bionic, останнього і найбільш потужного смартфона чіпа від Apple.

Варто відзначити, що чіп від Apple перевершив своїх конкурентів, і залишався самим потужним процесором на мобільному пристрої. Принаймні, до сьогоднішнього дня, адже новий Snapdragon 855 показали публіці, і тепер їх можна порівняти. Крім них, для повноти картини в тести були додані пристрою на Snapdragon 845 і Kirin 980.

Результати тестів наступні: багатоядерний тесту Geekbench обидва флагманських чіпа виступили практично на рівних, але в наступному ж тесті у вигляді візуалізації відео відрив А12 Bionic від конкурентів стає великим. Однак, Snapdragon 855 показує значний результат у продуктивності графіки, залишаючи А12 Bionic позаду. Іншими словами, чіпи по суті ідентичні, ось тільки один краще показав себе в графіці, а другий в продуктивності.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Варто пам'ятати, що результати є попередніми, а продуктивність комерційних продуктів на Snapdragon 855 може відрізнятися від представлених. До того ж, різні смартфони будуть оптимізовані по-різному, що теж позначиться на результатах тестів.

Нагадаємо, компанія Apple знову почала випускати легендарну версію iPhoneі продавати їх все за 250 доларів. Це самий дешевий iPhone на ринку. Звичайно ж, це iPhone SE. Варто зазначити, що він має досить непоганий начинкою, при цьому все це вмістилося в корпусі всіма улюбленого iPhone 5S, які користується популярністю і по сей день.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ексклюзивна функція iPhone стала доступною і для Android-юзерів. Відзначається, що тепер і на Android є додаток, який дозволяє відстежувати час використання свого смартфона, додатків, і так далі. Це дозволить організовувати свій день краще.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy S10 неприємно здивував користувачів. Наголошується, що ціна за новинку буде сягати аж 50 тисяч гривень, що точно не сподобається користувачам. У будь-якому випадку, модифікацій буде кілька, і найдешевша з них буде на прилавках з цінником в 26 тисяч гривень, що теж чимало.