Xiaomi підготувала справжній подарунок для любителів удосконалювати своє авто. Відтепер прокачати свою машину можна новим очищувачем повітря під назвою 70Mai Car Air Purifier Pro.

Зазначається, що виробництвом займався бренд 70Mai, що належить китайській компанії. Про це повідомляє gizmochina.

"Новинка виготовлена компактному корпусі з алюмінієвого сплаву. Швидкість подачі чистого повітря (CADR) становить 52 м3/год. Тобто апарат здатен ефективно очищати повітря всередині звичайного автомобіля за 3,3 хвилини", - йдеться у повідомленні.

За словами розробників, у новому очищувачі застосували складний відцентровий вентилятор з заднім нахилом і поліпшеним перетином робочого колеса.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Новинка має вмонтований фотоелектричний датчик пороху Cubic Optoelectronics, який в реальному часі може визначати рівень PM2.5 в автомобілі", - повідомляється.

Крім того, фільтром тут виступає папір E & HH11, яка може перехоплювати невидимі частинки, такі як порох, дим, PM2.5 і пилок. Він також може відфільтрувати формальдегід.

Також у компанії поки не повідомляють ціну на новий ґаджет.

Нагадаємо, у період погіршення погодних умов краще не користуватися особистими автомобілями а натомість, за можливості, надавати перевагу громадському транспорту. Якщо ж уникнути поїздки неможливо, будьте обережними, пересуваючись дорогою.

Як повідомляв "Знай.uа", Закарпатська митниця ДФС повідомляє, що на її постах протягом дня розмитнюють в середньому 200 транспортних засобів з іноземною реєстрацією.

У цілому, із 25 листопада 2018 року, після внесення змін у митне і податкове законодавство, станом на 22 січня 2019 року в Закарпатській митниці ДФС було оформлено 4770 транспортних засобів громадян. Це принесло до державного бюджету нашої країни надходжень понад 304 млн грн. Середня митна вартість тих авто становила 3,6 тис доларів США.

Також "Знай.uа" писав, що найкращі євробляхи: у Польщі розкрили всю правду про ціни та моделі.