Наступні оновлення браузера Google Chrome можуть спричинити погану роботу розширень для блокування реклами. Розширення для цього браузера використовують цю версію маніфесту, щоб визначити які саме API вони можуть використовувати, а які ні. Цей маніфест (версія 2) був представлений ще у 2012 році. А зараз іде робота над новою версією маніфесту (версія 3), в який увійдуть деякі суттєві зміни пов’язані з API. Один із цих API сильно вплине на розширення браузера для блокування реклами.

Із запропонованих змін у 3-ому маніфесті є заміна webRequest API на новий declarativeNetRequest API, який має набагато більше обмежень. Навіть попри те, що така зміна має очевидні переваги в продуктивності, це призведе до численних збоїв в роботі різних розширень в Chrome.

Раніше ми писали, що компанія Realme, яка є підрозділом Oppo, що займається випуском недорогих цікавих смартфонів для молодої аудиторії користувачів. Так, це не Google Play з їх мільярдною аудиторією, але деякі переваги все ж таки є.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Компанія спочатку почала підкорювати ринок Індії, після чого вийшла на ринки Індонезії, Малайзії, Єгипту та інших країн світу. Деякий час тому Realme почала активно спілкуватися зі своєю аудиторією, задаючи питання, які стосуються особливостей нових смартфонів, а також інших нововведень. Судячи з усього, компанія дійсно цікавиться, чого хочуть користувачі Android-смартфонів.

Після того, як користувачі почали все частіше просити про те, щоб Realme представила на своїх пристроях окремий сервіс для завантаження додатків, компанія підтвердила, що ця функціональність вже знаходиться в розробці. Так, Realme готує чергову альтернативу магазину додатків Google Play, де буде представлений як поширений, так і ексклюзивний контент. Тепер у корпорації добра з'явився гідний конкурент. Можливо тепер компанія знизить вартість на додатки, і не буде брати 30 відсотків виручки у розробників, на те вже не раз скаржилися користувачі.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Apple забере у вашого смартфону найнеобхідніше.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", Apple оголосила війну Facebook.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", компанія Apple провела презентацію, на якій представила нову версію операційної системи для "розумного" годинника watchOS 5.