Вчора в мережі з’явилося перше відео складаного смартфона Xiaomi., як повідомляє PINGVIN.PRO.

Злочинний додаток: з'ясувалась ще одна причина швидкого розряджання смартфонів

Компанія наголосила, що це лише прототип і навіть запитала своїх фанатів, яку краще обрати назву для майбутньої новинки. З усіх можливих варіантів, поки що, є Mi Mix Flex або Mi Dual Flex. Судячи із першої назви «Mix», він може належати до цієї серії флагманських мудрофонів компанії. Але все ж таки, все не так легко як здається на перший погляд.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Samsung скасувала нову лінійку смартфонів

Голови команди розробників Ванґ Тенґ Томаса (Wang Teng Thomas) повідомляє, що запропонований дизайн смартфона створює певні проблеми, які їм ще треба вирішити.

Оскільки їхній варіант складається екраном назовні аж два рази. Відповідно, екран в складеному стані може з легкістю подряпатись або розбитися при першому ж падінні. Тому компанії Xiaomi варто як слід подумати над надійністю та довговічністю конструкції пристрою.

Нагадаємо, що науковці і експерти з безпеки навчилися зламувати сканер відбитків пальців на будь-якому смартфоні. З цього моменту смартфони з таким захистом є ненадійними, адже вони тепер легка здобич для хакерів і зловмисників. Не секрет, що у кожної системи є збої, і навіть в цій. Таким чином вчені домоглися того, що сканер розблокує телефон в 1 з 5 випадків, навіть якщо відбитки пальців не збігаються.

Як повідомляв портал Знай.uа, галас навколо дефіциту 14-нанометрових процесорів Intel підштовхнув фінансового директора і тимчасового главу компанії Боба Свона назвати причину затримки всьому світу.

Також "Знай.ua" писав, що перший покупець IPhone в Росії залишився без заповітного телефону і зганьбився на весь світ.