Компанія Apple готує до випуску нову версію бездротових навушників AirPods. Новинка отримає назву AirPods 2 і може вийти на ринок вже в першій половині 2019 року. Серед іншого, вона отримає незвичайний дизайн, а також нові функції.

Аксесуар отримає акумулятор збільшеної ємності, сучасний захист від вологи, функцію шумозаглушення і, ймовірно, біометричні датчики для моніторингу фізичного стану власника. Саме остання можливість і повинна підкупити відданих фанатів. тепер не тільки години будуть стежити за станом здоров'я людини, але і навушники.

Компоненти для нових AirPods постачають кілька компаній, включаючи Zhen Ding Tech, Flexium Interconnect, Compeq Manufacturing і Unitech Printed Circuit Board.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що в 2018 році Тім Кук повідомив, що компанія в майбутньому зробить упор на здоров'я людини, так що не виключено, що і навушники будуть допомагати стежити за здоров'ям користувача. Про ціну і дату виходу поки говорити рано.

Нагадаємо, що топовий чіпсет Snapdragon 855 порівняли з хвалебним A12 Bionicle від Apple, який встановлюється на iPhone. Варто зазначити, що це два найбільш потужних процесора на сьогоднішній день, а перший з них отримає навіть підтримку 5G, чого не можна сказати про смартфонах від яблучної корпорації. Судячи з результатів тесту, процесори працюють практично ідентично.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Meizu представила перший у світі смартфон, який не має будь-яких отворів. Тепер же, смартфон не має навіть гнізда для зарядки, і його єдиний спосіб зарядити - це бездротова зарядка.

Знай.uа писав, що компанія Apple нарешті випустила фінальну збірку iOS 12. Однак, вона не володіє більш широким функціоналом. Маленьке оновлення спрямоване на виправлення існуючих помилок, серед яких некоректна робота CarPlay, і інших сервісів на нових iPhone 2018 року.