Нинішнє покоління ігрових консолей вже застаріло, що прекрасно розуміють не тільки розробники відеоігор, але ще і прості користувачі. До того ж, кількість нових ігор для PS4 і Xbox One з кожним роком зменшується, і виробники починають розробляти революційно нові ігри для консолей наступного покоління. Однак, інсайдери повідомили, що консолі вийдуть не раніше 2020 року, так що доведеться почекати як мінімум рік.

Як відомо від джерел, які посилаються на ланцюжок поставок, собівартість Sony PlayStation 5 приблизно на 40 – 45% вище, ніж у моделі PlayStation 4 в свій час на старті продажів. Пов'язано це з дуже потужним “залізом” всередині приставки. Звичайно ж, це дуже засмутить справжніх фанатів консолей. Однак, за таку ціну геймери отримають унікальну приставку, яка може запускати абсолютно всі ігри на максимальних налаштуваннях графіки. Приставка обійдеться куди дешевше топового комп'ютера.

Виходячи з цього можна припустити, що раз PS4 на старті продажів в 2013 році продавали за 400 євро, то новинка буде коштувати близько 520 євро. З іншого боку, приставка зможе відображати гри в 4K -форматі, що посилять відчуття атмосфери гри.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що топовий чіпсет Snapdragon 855 порівняли з хвалебним A12 Bionicle від Apple, який встановлюється на iPhone. Варто зазначити, що це два найбільш потужних процесора на сьогоднішній день, а перший з них отримає навіть підтримку 5G, чого не можна сказати про смартфонах від яблучної корпорації. Судячи з результатів тесту, процесори працюють практично ідентично.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Meizu представила перший у світі смартфон, який не має будь-яких отворів. Тепер же, смартфон не має навіть гнізда для зарядки, і його єдиний спосіб зарядити - це бездротова зарядка.

Знай.uа писав, що компанія Apple нарешті випустила фінальну збірку iOS 12. Однак, вона не володіє більш широким функціоналом. Маленьке оновлення спрямоване на виправлення існуючих помилок, серед яких некоректна робота CarPlay, і інших сервісів на нових iPhone 2018 року.