Стабільна і максимально тривала програмна підтримка, що передбачає регулярні оновлення, сьогодні є запорукою успішності для виробників смартфонів. Однак, навіть в цій підтримки користувачів є свої підводні камені, які не йдуть на користь власникам Android-смартфонов.

наприклад, не всі додатки і функції стали доступніми для користувачів. Приміром, некоторіе функції Google впровадила тільки у свої смартфони Pixel, а ось власники смартфонів інших брендів не могли отримувати статистику використання смартфона, як це могли робити Pixel-юзери.

До того ж, оновлення не завжди добре впливає на смартфони. Приміром, деякі смартфони на Android після оновлення не способні плавно працювати з додатками, адже ті в свою чергу вимагає більше продуктивності.

Програми Google Play теж працюють не завжди добре. У деяких знаходяться навіть віруси, які заражають смартфони, отримуючи доступ до особистої інформації користувача. Google поки не здатна контролювати, а страждають від цього користувачі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що топовий чіпсет Snapdragon 855 порівняли з хвалебним A12 Bionicle від Apple, який встановлюється на iPhone. Варто зазначити, що це два найбільш потужних процесора на сьогоднішній день, а перший з них отримає навіть підтримку 5G, чого не можна сказати про смартфонах від яблучної корпорації. Судячи з результатів тесту, процесори працюють практично ідентично.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Meizu представила перший у світі смартфон, який не має будь-яких отворів. Тепер же, смартфон не має навіть гнізда для зарядки, і його єдиний спосіб зарядити - це бездротова зарядка.

Знай.uа писав, що компанія Apple нарешті випустила фінальну збірку iOS 12. Однак, вона не володіє більш широким функціоналом. Маленьке оновлення спрямоване на виправлення існуючих помилок, серед яких некоректна робота CarPlay, і інших сервісів на нових iPhone 2018 року.