З 2008 року Apple випускала гаджет під торговою маркою iPod touch, як аудіовізуальний та інформаційне пристрій. Проте, лінійка плеєрів від яблучної корпорації зникла з прилавків. Тепер же, компанія може випустити нове покоління медіаплеєра iPod touch з акцентом на ігри.

Про це свідчить нова реєстрація торгової марки в США, де клас iPod touch розширено до класу 28 — портативні пристрої для електронних ігор, портативні ігрові приставки. Судячи з усього, компанія врахувала тренди ринку смартфонів і ігор, і представить абсолютно новий продукт. На диво, він стане в нагоді не для прослуховування музики, а для зручної гри, якщо говорити про мобільний кіберспорті.

Також, буквально днями в Мережі з'явилися чутки про підготовку сьомого покоління медіаплеєра. Шосте покоління iPod touch було представлено ще в 2015 році, і все ще є у продажу за ціною від 200 доларів США. Однак, продажу практично немає, адже всі функції плеєра тепер виконує будь iPhone, та ще й з підключенням до мережі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що топовий чіпсет Snapdragon 855 порівняли з хвалебним A12 Bionicle від Apple, який встановлюється на iPhone. Варто зазначити, що це два найбільш потужних процесора на сьогоднішній день, а перший з них отримає навіть підтримку 5G, чого не можна сказати про смартфонах від яблучної корпорації. Судячи з результатів тесту, процесори працюють практично ідентично.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Meizu представила перший у світі смартфон, який не має будь-яких отворів. Тепер же, смартфон не має навіть гнізда для зарядки, і його єдиний спосіб зарядити - це бездротова зарядка.

Знай.uа писав, що компанія Apple нарешті випустила фінальну збірку iOS 12. Однак, вона не володіє більш широким функціоналом. Маленьке оновлення спрямоване на виправлення існуючих помилок, серед яких некоректна робота CarPlay, і інших сервісів на нових iPhone 2018 року.