Американська компанія Apple звільнила більше 200 співробітників підрозділу, що займається розробкою безпілотного автомобіля. Судячи з усього, плани компанії провалилися, і авто від яблучної корпорації в найближчі роки ми точно не побачимо.

Представник компанії визнав звільнення деяких співробітників, але не уточнив їх число. За його словами, деякі з них перейдуть в інші відділи, де займуться машинним навчанням та іншими регістрами Apple проектами. Тепер же головний конкурент Tesla не випустить авто, які зможуть затьмарити популярність компанії Ілона Маска.

Розробники представили архітектуру для виявлення невеликих перешкод з використанням методу виявлення світла і ранжирування (LiDAR) під назвою VoxelNet.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відзначається, що система сканування буде працювати краще, ніж сучасні системи на базі LiDAR, при цьому будуть відрізнятися не тільки інші автомобілі, але і пішоходи і велосипедисти. Однак, чи буде така система застосовуватися на інших авто конкурентів - невідомо.

Нагадаємо, що топовий чіпсет Snapdragon 855 порівняли з хвалебним A12 Bionicle від Apple, який встановлюється на iPhone. Варто зазначити, що це два найбільш потужних процесора на сьогоднішній день, а перший з них отримає навіть підтримку 5G, чого не можна сказати про смартфонах від яблучної корпорації. Судячи з результатів тесту, процесори працюють практично ідентично.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Meizu представила перший у світі смартфон, який не має будь-яких отворів. Тепер же, смартфон не має навіть гнізда для зарядки, і його єдиний спосіб зарядити - це бездротова зарядка.

Знай.uа писав, що компанія Apple нарешті випустила фінальну збірку iOS 12. Однак, вона не володіє більш широким функціоналом. Маленьке оновлення спрямоване на виправлення існуючих помилок, серед яких некоректна робота CarPlay, і інших сервісів на нових iPhone 2018 року.