Компанія Meizu 24 січня представила концептуальний смартфон Meizu Zero, а зараз вже готується до анонсу ще однієї новинки. Девайс вийде не таким футуристичним, як попередня модель, але теж непоганим, і безсумнівно стане популярним на ринку смартфонів.

Як повідомляє китайський інсайдер, в середині лютого дебютує смартфон Meizu Note 9. Пристрій отримає дисплей з каплевидным вирізом і 48-мегапіксельну камеру з модулем Samsung GM1, як у Redmi Note 7. Втім, нічого незвичайного. Однак, ціна буде трохи більшою, враховуючи політику компанії.

На відміну від свого конкурента, Meizu Note 9 буде працювати на більш продуктивному процесорі — Qualcomm Snapdragon 675. Судячи з усього, компанія смартфон позиціонує як девайс середнього цінового сегмента, у зв'язку з чим збільшила продуктивність. Чіп представили в жовтні минулого року і він має два потужних ядра Kryo 460 (Cortex-A76) з тактовою частотою 2 ГГц і шість ядер Kryo 460 (Cortex-A55) на 1.8 ГГц.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Meizu Note 9 повинні оснастити енергоємним акумулятором на 4000 маг, портом для заряджання USB-C і 3.5-міліметровим роз'ємом для навушників. З коробки девайс, швидше за все, буде поставлятися з Android 8.1 Oreo. Інформації про ціну поки немає. Втім, звичайний середній смартфон, ось тільки камера отримає непогані характеристики сучасних флагманів.

Нагадаємо, що топовий чіпсет Snapdragon 855 порівняли з хвалебним A12 Bionicle від Apple, який встановлюється на iPhone. Варто зазначити, що це два найбільш потужних процесора на сьогоднішній день, а перший з них отримає навіть підтримку 5G, чого не можна сказати про смартфонах від яблучної корпорації. Судячи з результатів тесту, процесори працюють практично ідентично.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Meizu представила перший у світі смартфон, який не має будь-яких отворів. Тепер же, смартфон не має навіть гнізда для зарядки, і його єдиний спосіб зарядити - це бездротова зарядка.

Знай.uа писав, що компанія Apple нарешті випустила фінальну збірку iOS 12. Однак, вона не володіє більш широким функціоналом. Маленьке оновлення спрямоване на виправлення існуючих помилок, серед яких некоректна робота CarPlay, і інших сервісів на нових iPhone 2018 року.