З 1 лютого абонентам Vodafone буде недоступна відправка мультимедіа через MMS. Офіційний сайт Vodafone запевняє, що ця послуга перестала бути популярною. Втім, це не дивно. Адже куди простіше і дешевше користуватися текстовими повідомленнями, ніж відправляти повідомлення з примітивними малюнками.

Multimedia Messaging Service - це послуга відправки та отримання мультимедійних повідомлень, що містять текст, відео, аудіо, графіку і інші файли. Послуга MMS була доступна за замовчуванням усім абонентам. Однак, нею користувалися одиниці, так що відключення буде розумним кроком.

"З 01.02.2019 р припиняється надання послуги MMS, як мало затребуваною. Для надсилання мультимедійних повідомлень рекомендуємо використовувати месенджери Viber, WhatsApp, Telegram та інші", - повідомляє офіційний сайт оператора.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Послуга обміну MMS-повідомленнями була введена в Україні 15 жовтня 2005 року двома найбільшими операторами мобільного зв'язку. У Київстар MMS поки залишаються. Не виключено, що через якийсь час і Київстар відмовиться від такого виду послуг.

Нагадаємо, що топовий чіпсет Snapdragon 855 порівняли з хвалебним A12 Bionicle від Apple, який встановлюється на iPhone. Варто зазначити, що це два найбільш потужних процесора на сьогоднішній день, а перший з них отримає навіть підтримку 5G, чого не можна сказати про смартфонах від яблучної корпорації. Судячи з результатів тесту, процесори працюють практично ідентично.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Meizu представила перший у світі смартфон, який не має будь-яких отворів. Тепер же, смартфон не має навіть гнізда для зарядки, і його єдиний спосіб зарядити - це бездротова зарядка.

Знай.uа писав, що компанія Apple нарешті випустила фінальну збірку iOS 12. Однак, вона не володіє більш широким функціоналом. Маленьке оновлення спрямоване на виправлення існуючих помилок, серед яких некоректна робота CarPlay, і інших сервісів на нових iPhone 2018 року.