Компанія Xiaomi почала розсилати щомісячне оновлення безпеки для мудрофона Xiaomi Mi A2.

Відомо, що нова версія прошивки стала проблемою для пристроїв деяких користувачів. На різні форуми в мережі почали надходити скарги власників Xiaomi Mi A2. Після установки січневого оновлення безпеки мудрофони почали циклічно перезавантажуватися.

З повідомлень в соцмережах і на форумах можна зробити висковок, що якогось універсального рішення поки немає. Користувачі пишуть, що перезавантажити мудрофон в безпечному режимі не виходить через помилку, скористатися офіційним ПЗ MiFlash для завантаження прошивки неможливо, як і командами ADB в режимі Fastboot.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В той же час, є поодинокі повідомлення про успішне повернення мудрофона до життя після тривалих спроб включення і повернення до заводських налаштувань.

Підтвердження, що ці способи дійсно працюють поки немає, але спробувати все ж варто. Xiaomi, яка зазвичай оперативно реагує на такі проблеми, поки ніяк не прокоментувала ситуацію. Краще поки не встановлювати нове ПЗ і відключити функцію оновлень.

Нагадаємо, що корпорація Facebook підтвердила чутки про те, що займається розробкою окулярів доповненої реальності. Тепер же компанія стане конкурентом Google на ще одному ринку електроніки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Samsung зайнялася розробкою ноутбука з гнучким дисплеєм. Потенціалу у девайса не дуже багато, але все ж цікаво подивитися на цей девайс у дії.

Знай.uа писав, що корпорація Samsung разом з Xiaomi випустила новий загальний смартфон Samsung Galaxy A6s. Це перший смартфон, який був створений під час співпраці чи не головних конкурентів на ринку смартфонів в Азії.